В Італії назвали дату ймовірного виходу бізнесу з карантину

В Італії назвали дату ймовірного виходу бізнесу з карантину

Укрінформ
Міністр туризму Італії Массімо Гаравалья заявив, що ймовірною датою до відкриття країни та ґрунтовного виходу з карантинних обмежень буде 2 червня – День Республіки.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє ANSA

«Деякі заклади можуть відкритися уже з дня на день, наприклад, перукарні. Інші, такі як великі готелі, поки не можуть. Необхідно відстежувати дані та на їх основі якомога швидше відкривати країну. Нам потрібно планувати та бути оперативними. 2 червня – це наше національне свято, і само воно може стати датою виходу країни з обмежень», - заявив Гаравалья.

У свою чергу міністр із регіональних питань Маріастелла Гельміні заявила, що низка обмежень буде значно пом'якшена в травні.

Читайте також: Сардинія стала першим регіоном Італії з мінімальними карантинними обмеженнями

Варто зазначити, що нещодавно торговці, готельєри, власники барів та інші люди, чий бізнес закритий через карантинні обмеження, провели низку акцій протесту в багатьох італійських містах, включаючи демонстрацію біля парламенту в Римі у вівторок, що супроводжувалася сутичками з поліцією.

Як повідомлялося, загалом із початку пандемії в Італії виявлено 3,7 мільйона випадків коронавірусу, зокрема 112,3 тисячі летальних.

Фото з сайту ANSA

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-