Польщу в понеділок засипало снігом

Польщу в понеділок засипало снігом

Укрінформ
Над територією Польщі упродовж понеділка спостерігалися значні опади снігу і сильний вітер, що призвело до складних метеоумов на дорогах і значної кількості ДТП.

Снігоочисна техніка, яка масово виїхала на дороги країни, не встигала очищати їх від снігу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Найнижча температура минулої ночі спостерігалася в районі міста Сувалки (-21°C), найбільше опадів випало у Торуні (північ РП) – понад 5 см упродовж кількох годин, а пориву вітру подекуди сягали 65 км/год.

Читайте також: У Карпатах насипало понад метр снігу, опади очікують ще два дні

Сильні опади спостерігалися практичної по всій території країни, призводячи до значної кількості ДТП. Поблизу міста Щецін (північний захід Польщі) сталася автопригода за участю 10 автомобілів, зокрема кількох вантажівок й автобуса. Як інформує TVN24, в ДТП постраждала лише одна людина.

Фото: Adam Wójcik

Читайте також: У Чехії й Словаччині випав кольоровий сніг

Польські метеорологи прогнозують, що вночі у вівторок морози в окремих районах на півночі країни сягатимуть -18°C, а опади становитимуть 12 см. Низькі температури збережуться у Польщі ще не менше двох тижнів, при цьому різке зниження температури до понад 20°C очікується в середині лютого.

Фото: ЕРА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-