Ізраїльтяни заборгували понад $90 мільйонів штрафів за порушення карантину

Ізраїльтяни заборгували понад $90 мільйонів штрафів за порушення карантину

Укрінформ
Жителі Ізраїлю досі не оплатили понад $90 мільйонів штрафів, виписаних їм за різноманітні порушення обмежувальних заходів, запроваджених у зв’язку із пандемією COVID-19. 

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, про це пише Сіньхуа.

“Загальна сума неоплачених штрафів, пов’язаних із коронавірусом, в Ізраїлі досягла близько 297 млн шекелів (приблизно 91 млн дол. США), в тому числі відсотки за прострочені платежі. При цьому загальна сума виписаних штрафів за порушення коронавірусних обмежень становить 318 млн шекелів, з яких лише 76,5 млн вже було оплачено”, - йдеться у матеріалі. 

Прикметно, що близько чверті усіх штрафів було виписано цього року після початку дії останнього локдауна. 

Читайте також: Ізраїль закриває аеропорт Бен-Гуріон через COVID-19

Зазначається, що з часу першого спалаху хвороби наприкінці лютого 2020 року, жителям Ізраїлю було виписано понад 540 тис. штрафів, з яких лише близько 151 тис. було оплачено.

“Найбільш поширеним порушенням було відсутність маски, після цього - порушення заборони на вихід у громадські місця, робота підприємств, порушення карантину, неправомірні масові збори й релігійна служба усупереч правилам”, - стверджує Сіньхуа.  

Читайте також: Ізраїль продовжив локдаун і змінив правила в'їзду в країну

Агентство звертає увагу, що на оплату штрафів ізраїльтяни мають 90 днів, тобто виписані з кінця жовтня штрафи ще не досягли цього терміну й не відображені у статистиці. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-