Сінгапур посилює обмеження на подорожі, щоб запобігти появі нових штамів COVID-19

Сінгапур посилює обмеження на подорожі, щоб запобігти появі нових штамів COVID-19

Укрінформ
Влада Сінгапуру посилила обмеження на власних кордонах у відповідь на виникнення нових штамів хвороби COVID-19 та погіршення глобальної ситуації з пандемією коронавірусу.

Як передає Укрінформ, про це пише видання SCMP.

Усі мандрівники, зокрема, громадяни Сінгапуру та постійні мешканці держави, повинні, прибуваючи до Сінгапуру, здати ПЦР-тест на COVID-19. Ця норма набуде чинності з 24 січня, заявило Міністерство охорони здоров'я Сінгапуру в суботу.

Вимоги щодо самоізоляції, включаючи негативний ПЛР-тест в кінці, продовжуватимуть діяти.

Читайте також: Китай не впустив двох експертів ВООЗ через антитіла до COVID-19

Відтепер в якості додаткового запобіжного заходу всі громадяни Сінгапуру, які повертаються з Великої Британії та ПАР, підлягатимуть додатковій семиденній самоізоляції за місцем проживання після завершення 14-денного карантину. Ця норма набуде чинності з 18 січня.

Як повідомлялося, 14 грудня 2020 року у Великій Британії у результаті секвенування вірусного геному виявлено новий варіант коронавірусу SARS-CoV-2. Уряд посилив карантинні обмеження у Лондоні та на південному сході Англії.

Читайте також: Японія заборонила в'їзд іноземцям до 7 лютого

За даними Всесвітньої організації охорони здоров’я (ВООЗ), новий штам коронавірусу, вперше зафіксований у Великій Британії, виявили вже у щонайменше 50 країнах, а також у Гонконгу та на Тайвані. Південноафриканський штам коронавірусу було виявлено у 20 країнах.

Понад 40 країн заборонили або обмежили поїздки до Великої Британії через побоювання щодо поширення нового штаму коронавірусу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-