До Нідерландів тепер пускають тільки з негативним тестом на COVID-19

До Нідерландів тепер пускають тільки з негативним тестом на COVID-19

Укрінформ
Від 29 грудня наявність негативного тесту на коронавірус обов'язкова для всіх, хто прибуває до Нідерландів із закордону.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу у Гаазі.

Відповідне рішення, яку уряд Нідерландів ухвалив ще минулого тижня, набуло чинності у вівторок, 29 грудня.

Тест, який підтверджує відсутність коронавірусу, має бути зроблений протягом 72 годин до прибуття у Нідерланди. Він також є обов’язковим для жителів країни, які повертаються додому. Не потрібен тест тільки для приїжджих з Австралії, Китаю та Нідерландських Антильських островів (окрім Кюрасао, де досі фіксують велику кількість випадків COVID-19).

Читайте також: «Британський» штам коронавірусу підтвердили в 11 жителів Нідерландів

Як повідомляв Укрінформ, у Нідерландах з 15 грудня до 19 січня запровадили суворі обмеження через збільшення кількості хворих на COVID-19. У країні знову зачинили усі магазини, окрім продуктових супермаркетів і пекарень. Не працюють музеї, театри, парки розваг, казино, спортивні зали, заклади харчування,  перукарні, масажні та манікюрні салони.

Влада Нідерландів закликає громадян переходити на дистанційну роботу, не подорожувати без вагомої причини, а також не приймати вдома більше двох гостей. Дорослим дозволено займатися спортом на вулиці, дотримуючись дистанції 1,5 м.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-