В Австрії затримали двох ймовірних спільників віденського терориста

В Австрії затримали двох ймовірних спільників віденського терориста

Укрінформ
Австрійські правоохоронці затримали двох осіб за підозрою у причетності до терористичного акту, скоєного ісламістом 2 листопада у Відні.

Про це повідомляє у неділю австрійське інформагентство АРА з посиланням на прокуратуру Відня, передає кореспондент Укрінформу.

"Після терористичного нападу у Відні 2 листопад затримано дві особи у Відні, які, ймовірно, мали відношення до теракту", - йдеться у повідомленні.

Обох затриманих чоловіків доставлено до в’язниці, рішення щодо попереднього ув’язнення прийме суд до вівторка.

Читайте також: Теракт у Відні: вісьмох підозрюваних узяли під варту

Згідно з прокуратурою, на зброї, з якої стріляв нападник, було виявлено також сліди ДНРК одного із затриманих чоловіків – 26-річного австрійця з афганським корінням.

Про затримання двох ймовірних спільників терориста першим повідомила у неділю газета Kronen Zeitung. Згідно з виданням, мова йде про афганця з австрійським паспортом та чеченця.

Читайте також: Віденський терорист улітку хотів купити патрони у Словаччині - слідство

Як повідомляв Укрінформ, ввечері 2 листопада 2020 року у центральній часті Відня озброєний чоловік відкрив стрілянину, вбивши чотирьох людей та поранивши понад 20 осіб. Нападника ліквідував поліційний спецпідрозділ. Злочинцем виявився ісламіст албанського походження з австрійським та північномакедонським громадянством.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-