Байден обіцяє, що Росія заплатить

Байден обіцяє, що Росія заплатить "реальну ціну" за втручання у вибори

Укрінформ
Кандидат у президенти США від Демократичної партії Джо Байден заявив, що в разі його перемоги на голосуваннях 3 листопада він зробить усе, щоби покарати Росію за втручання в американські вибори.

Про це він сказав під час дебатів, які організував напередодні у прямому ефірі телеканал CNN, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Ми знали про це раніше, і я гарантую вам, що знаю про це зараз, оскільки для мене поновили (розвідувальні – ред.) брифінги. Росіяни досі намагаються позбавити наш виборчий процес легітимності. Це факт", - наголосив кандидат від Демократичної партії. У цьому зв'язку Байден зауважив, що РФ "порушує суверенітет" Сполучених Штатів. Він пообіцяв, що в разі його перемоги на виборах Росія сплатить за це "реальну ціну, і це буде економічна ціна".

Читайте також: Зміна клімату стане найсерйознішою проблемою людства - Байден

Як повідомляв Укрінформ, напередодні директор ФБР Крістофер Рей підтвердив на слуханнях у Палаті представників США, що РФ продовжує "активні спроби втручання в американські вибори 2020 року". Президент США Дональд Трамп відкидає звинувачення щодо втручання РФ у внутрішньополітичні процесі в США.

Фото: АА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-