Компанія AstraZeneca не отримала дозволу на випробування у Штатах — ЗМІ

Компанія AstraZeneca не отримала дозволу на випробування у Штатах — ЗМІ

Укрінформ
Британсько-шведський фармацевтичний концерн AstraZeneca не зміг поновити випробування вакцини від коронавірусу в Сполучених Штатах попри те, що напередодні компанія офіційно заявила про повернення до тестувань.

Про це йдеться в матеріалі Reuters із посиланням на обізнані джерела, повідомляє Укрінформ.

"Випробування вакцини проти COVID-19 виробництва AstraZeneca залишається призупиненим у Сполучених Штатах в очікуванні результатів розслідування причин серйозного побічного ефекту, який мав місце у Великій Британії", - зазначається в повідомленні.

Читайте також: Вакцина від COVID-19 не завершить пандемію - ВООЗ

З усім тим, тестування вакцини в інших країнах було поновлене.

Нагадаємо, клінічні випробування вакцини AZD1222 від коронавірусної хвороби виробництва AstraZeneca та Оксфордського університету були призупинені 6 вересня після того, як стало відомо про серйозне ускладнення в одного з добровольців.

Минулої суботи компанія AstraZeneca офіційно заявила, що відновлює третю фазу тестування після того, як Британське агентство з регулювання лікарських засобів і виробів медичного призначення (MHRA) підтвердило безпеку випробувань.

Читайте також: В Італії вдвічі зросла щоденна кількість смертей від COVID-19

Тим часом Управління США з питань санітарного нагляду за якістю їжі та медикаментів, а також Комісія з питань безпеки продовжують вивчати справу щодо британського пацієнта. Американські регулятори мають прийняти рішення щодо безпеки випробувань вакцини на території Сполучених Штатів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-