У Мельбурні ввели масковий режим у громадських місцях

У Мельбурні ввели масковий режим у громадських місцях

Укрінформ
В австралійському місті Мельбурн, штат Вікторія, почав діяти масковий режим у громадських місцях на тлі боротьби з поширенням коронавірусу. 

У разі його недотримання загрожує штраф у 200 австралійських доларів, повідомляє 9News.

"Поліція у Вікторії виписує штрафи у 200 доларів в разі порушення маскового режиму у містах Мельбурна й Мітчел Шера після того, як нові правила набрали чинності опівночі", - йдеться у повідомленні.

Виняток зроблено лише для дітей молодших 12-ти років та людей, у яких є медичні або професійні на те причини. Влада також закликала носити маски у місцях, де не можна зберігати соціальну дистанцію у 1,5 метра.

Читайте також: В Іспанії – найбільша кількість випадків COVID-19 з початку травня

Зазначається, що в австралійському штаті за минулу добу виявили 484 нових випадків захворювання на COVID-19, що є рекордом для штату з початку пандемії.

Як повідомлялося, два тижні тому австралійська влада у зв’язку з погіршенням епідеміологічної ситуації через спалах коронавірусу повністю ізолювала 6,6 мільйона мешканців штату Вікторія, закривши його кордон.

Читайте також: Австралія ізолює 6,6 мільйона осіб у штаті Вікторія через спалах коронавірусу

Станом на ранок 24 липня у світі підтверджено 15 641 091 COVID-19, із яких 635 633 – летальні. 9 530 008 осіб вилікувалися.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-