Бельгія може повернутися до жорсткого карантину

Бельгія може повернутися до жорсткого карантину

Укрінформ
Бельгія може повернутися до посилених карантинних заходів.

Про це повідомляє The Brussels Times із посиланням на заяву міністра охорони здоров’я країни Меггі Де Блок.

"Після зустрічі в рамках Консультативної ради Де Блок заявила, що заходи не будуть послаблені з 1 серпня, як планувалося раніше. Навпаки, можна говорити про введення більш жорстких заходів як на національному, так і на регіональному рівнях", - йдеться у повідомленні.

Формальне рішення щодо посилення карантинних заходів може бути прийняте 23 липня під час засідання Національної ради безпеки.

Читайте також: У Бельгії захворюваність на COVID-19 за тиждень зросла на 66%

Наразі відомо, що кількість захворювань на коронавірус в період між 12 та 18 липня склала у середньому 184 особи на добу, що на 89% перевищує показники попереднього семиденного періоду з 5 по 11 липня, коли середня кількість нових захворювань не перевищувала показник у 97,6 щодня.

Читайте також: У Бельгії заявляють про початок другої хвилі коронавірусу в країні

Посилення обмежувальних заходів може означати повернення до практики обов’язкового використання населенням країни захисних масок та закриття для відвідування певних громадських закладів. Додаткові заходи можуть вживатися також на рівні місцевих органів влади і комун, якщо там буде зареєстрований підвищений показник захворюваності.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-