Трамп поговорив з Путіним про коронавірус та контроль над озброєнням

Трамп поговорив з Путіним про коронавірус та контроль над озброєнням

Укрінформ
Президент США Дональд Трамп поспілкувався телефоном з російським лідером Володимиром Путіним, обговоривши питання коронавірусу, а також можливості для досягнення нової угоди про контроль над озброєнням.

Про це офіційно поінформував у четвер Білий дім, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Президент Трамп підтвердив спрямованість США на досягнення ефективного контролю над озброєнням, що охоплює не тільки Росію, але й Китай, і висловив сподівання на подальші дискусії з метою уникнення високовартісної гонки озброєнь", - зауважили в адміністрації президента США.

Крім того, глава Білого дому і господар Кремля обговорили зусилля щодо протидії наслідкам COVID-19. У цьому зв'язку Трамп запропонував допомогу Росії.

"Президент Трамп підкреслив, що Сполучені Штати докладають усіх зусиль, щоби забезпечити захист для американців всередині країни, а також готові надати допомогу будь-якій державі, яка її потребує, в тому числі Росії", - зауважили в Білому домі.

Читайте також: Трамп вважає атаку коронавірусу гіршою за події в Перл-Гарборі та 9/11

Як повідомлялося, Дональд Трамп і Володимир Путін останнім часом регулярно зв'язуються телефоном. Зокрема, минулого місяця глави США і РФ обговорювали також ситуацію на ринку нафти у світі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-