Росіяни незадоволені заходами Путіна проти коронавірусу

Росіяни незадоволені заходами Путіна проти коронавірусу

Опитування
Укрінформ
Кількість росіян, які незадоволені заходами президента і уряду Росії проти епідемії коронавірусу, більше тих, хто схвалює їх.

Про це свідчить опитування «Левада-центру», проведене на замовлення «Відкритих медіа».

46% росіян схвалюють заходи президента і уряду РФ проти епідемії коронавірусу. Але 48% ними незадоволені, водночас 30% вважають їх недостатніми, 18% - надмірними.

Дії мерів і губернаторів учасники опитування схвалюють трохи більше. 50% вважають їх адекватними ситуації, 30% - недостатніми, 15% - надмірними. Довіра і до федеральної, і до місцевої влади в Москві та інших великих містах в середньому нижча, ніж у сільській місцевості.

На прохання «Відкритих медіа» соціологи "Левада-центру» також дізналися, як неробочі дні вплинули на життя росіян. 44% працюють як зазвичай, графік інших 56% змінився. З них 21% повністю або частково працюють з дому, 15% пішли у вимушену відпустку, повністю або частково втративши в зарплаті. Тільки 8% пішли у відпустку, зберігши зарплату.

Читайте також: Коронавірус б'є рекорди за кількістю загиблих в Москві: за добу померли 67 осіб

Зміни робочого графіка сильніше торкнулися зайнятих в приватному секторі. 59% респондентів, що працюють в ньому, сказали, що їхнє життя змінилося, 40% працюють, як раніше. Для працівників держсектору ці частки розділилися майже порівну - 52% і 48% відповідно.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-