Інфекціоністи у США побачили прогрес від соціального дистанціонування

Інфекціоністи у США побачили прогрес від соціального дистанціонування

Укрінформ
Після введення в США карантинних заходів, зокрема правил соціального дистанціонування, з'явилися перші "проблиски" щодо уповільнення темпів поширення коронавірусу COVID-19 в окремих регіонах країни.

Про це заявив у вівторок телеканалу CNN директор Національного інституту алергічних та інфекційних захворювань США доктор Ентоні Фаучі.

"Ми починаємо бачити проблиски, які підтверджують, що соціальне дистанціювання насправді має певний ефект на поширення коронавірусу", - цитує телеканал американського чиновника.

У цьому зв'язку Фаучі висловив сподівання, що вже скоро ситуація може досягти переломного моменту. Однак, він визнав, що поки таких підтверджень не видно.

Читайте також: У США розробили новий тест на коронавірус

За офіційною статистикою, наразі в окремих регіонах США спостерігається уповільнення темпів захворювання на коронавірус COVID-19. Поки зарано говорити точну причину цього спаду, однак ці ознаки з’явилися після того, як федеральна та місцева влада в штатах закликала людей залишатися вдома, уникати натовпів й утримувати соціальну дистанцію – щонайменше шість футів або двох метрів.

Читайте також: США направлять Італії допомогу на $100 мільйонів в боротьбі з коронавірусом

Як повідомляв Укрінформ, наразі США поки лідирують за кількістю хворих на коронавірус людей в порівнянні з іншими країнами. За останніми даними, у Сполучених Штатах наразі налічується понад 181 тисяча інфікованих з 846,1 тисячі хворих на коронавірус в усьому світі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-