Пасажирам лайнера, що був на карантині у Гонконзі, дозволять зійти на берег

Пасажирам лайнера, що був на карантині у Гонконзі, дозволять зійти на берег

Укрінформ
Пасажири круїзного лайнера World Dream, що перебуває на карантині у порту Гонконгу, 11 лютого, ймовірно, зможуть залишити судно.

Про це повідомляє South China Mornng Post.

"Тисячі пасажирів, які застрягли на круїзному лайнері у Гонконзі, можуть бути звільнені вже у вівторок, якщо всі члени екіпажу пройдуть тест на коронавірус з негативним результатом", - повідомили чиновники охорони здоров'я Гонконгу.

Якщо тести всіх інших, хто перебуває на лайнері, також будуть негативними, всі пасажири та члени екіпажу зможуть залишити судно.

Круїзний лайнер World Dream вирушив з Гонконгу до Тайваню 2 лютого, маючи понад 1800 пасажирів та приблизно стільки ж членів екіпажу на борту. Влада Тайваню не дозволила лайнеру зупинку в порту. У Тайвані встановили, що раніше World Dream перевозив пасажирів, які заразилися на пневмонію, викликану коронавірусом.

Як повідомлялося, через підозру на коронавірус круїзний лайнер World Dream, на борту якого перебувають 3600 людей, відправили на карантин у Гонконзі.

Читайте також: Японія не пустить круїзний лайнер з Гонконгу через підозру на коронавірус

4 лютого в Японії круїзний лайнер Diamond Princess помістили на карантин у порту Йокогами через коронавірус.

У Китаї з грудня 2019 року реєструються випадки захворювання на пневмонію, спричинену новим коронавірусом (2019-nCoV).

Внаслідок пневмонії, викликаної коронавірусом 2019-nCoV, у материковій частині Китаю померли вже 813 осіб, загальна кількість підтверджених випадків захворювання перевищила 37 тисяч

Фото: Martin Chan

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-