У Канаді поліція затримала двох осіб, які погрожували Трюдо

У Канаді поліція затримала двох осіб, які погрожували Трюдо

Укрінформ
Канадська поліція затримала двох осіб, які надсилали прем’єр-міністра Джастіну Трюдо онлайн погрози.

Про це із посиланням на речницю Королівської канадської кінної поліції Мелані Кап’єло-Стебене пише суспільний мовник CBC News

“Королівська канадська кінна поліція арештувала двох осіб, підозрюваних у надсиланні онлайн погроз прем’єр-міністру Джастіну Трюдо під час федеральної виборчої кампанії”, - йдеться у матеріалі. 

Читайте також: Канада прийме мільйон мігрантів за три роки - Трюдо

Зазначається, що арешти та обшуки були проведені на території провінції Квебек. “Були вилучені електронні пристрої”, - повідомляє CBC News. 

Обоє затриманих були зрештою звільнені, однак проти них ще можуть висунути обвинувачення після завершення розслідування. “Ми проаналізуємо те, що вдалося виявити під час обшуку”, - сказала Кап’єло-Стебене. 

За її словами, особи затриманих поки не розголошуватимуться.  

Читайте також: Канада хоче глобальної заборони автономної зброї

Речниця додала, що поліція постійно стежить за загрозливими заявами у мережі Інтернет та проводить розслідування, коли вважає, що онлайн твердження можуть дійсно призвести до насильства. 

Нагадаємо: у розпал виборчої кампанії в жовтні поява Джастіна Трюдо на одному із заходів була суттєво відкладена. Коли ж він врешті з’явився на публіці, то був одягнутий у бронежилет та перебував у супроводі значно посиленої охорони.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-