"Довіра до новин": Рада Європи запросила на форум заступницю головреда Russia Today

Укрінформ
На Світовому форумі за демократію, який пройде наступного тижня у Страсбурзі у Раді Європи, на панелі про «відновлення довіри до новин» виступатиме представниця російського пропагандистського федерального телеканалу Russia Today.

Про це повідомляє власний кореспондент Укрінформу у Страсбурзі.

Організатори форуму, який цього року буде присвячений проблематиці: «Чи є загроза демократії у сторіччя інформації?», запросили виступити заступника головного редактора, голову з питань комунікацій, маркетингу і стратегічного розвитку RT Анну Бєлкіну.

Організаторами заходу виступили Рада Європи, у партнерстві з міським керівництвом Страсбургу, регіону Франції Великий Схід, радою департаменту Нижній Рейн, а також французького уряду.

«Світовий форум за демократію пройде за патронажем високого рівня президента Французької республіки Еммануеля Макрона», - йдеться в інформації про захід.

Читайте також: Сенцов розкритикував ПАРЄ за повернення російської делегації

Як відомо, російський федеральний телеканал Russia Today є відповідальним за реалізацію кремлівської політики, спрямованої на знищення Україні, підриву демократичних суспільств у світі.

Об'єктивні західні політики, організації та експерти фіксують систематичне поширення RT упередженої та фейкової інформації на фронті розв'язаної Росією гібридної війни.

Нині у Великій Британії триває перевірка відповідності місцевому законодавству діяльності цього телеканалу.

У Франції співробітники Russia Today, а також інформагентства Sputnik, були позбавлені акредитації при Єлисейському палаці. Це було особистим рішенням президента Макрона. Але нині акредитація відновлена.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-