Ще один співробітник американської розвідки хоче подати скаргу проти Трампа — ЗМІ

Ще один співробітник американської розвідки хоче подати скаргу проти Трампа — ЗМІ

Укрінформ
Ще один співробітник розвідки США розглядає можливість подачі скарги у справі про можливий тиск американського президента Дональда Трампа на Україну.

Про це повідомляє The Guardian з посиланням на NYT.

«Другий співробітник розвідки розглядає можливість подачі скарги у справі відносин Дональда Трампа з Україною», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що другий потенційний викривач Трампа має «більш пряму інформацію» про розглянуті події, ніж перший інформатор. Він також нібито вже мав розмову з генеральним інспектором розвідувального співтовариства Майклом Аткінсоном на предмет підтвердження інформації у першій скарзі на Трампа.

Як повідомлялося, обговорення Трампа з Президентом України Володимиром Зеленським питання про розслідування щодо колишнього віцепрезидента США Джо Байдена і його сина Хантера в Україні призвело до початку розслідування в Конгресі в рамках процедури імпічменту президента США.

Оприлюднена 25 вересня стенограма розмови Трампа і Зеленського від 25 липня, а також скарга співробітника спецслужб на ці переговори глав держав, свідчить, що Трамп закликав українського колегу розслідувати недоведені підозри щодо Байдена.

Читайте також: Трамп: Я не хотів телефонувати Зеленському

Демократи в Палаті представників США ініціювали процедуру імпічменту Трампа з докорами, що глава Білого дому намагався використовувати іноземний вплив для своєї переваги на президентських виборах у США.

Напередодні представники Демпартії в Палаті представників Конгресу США зажадали від Білого дому і віцепрезидента країни Майкла Пенса надати всі документи, пов'язані зі справою можливого тиску Трампа на Україну.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-