У Британії діагностували перший випадок психозу через Brexit

У Британії діагностували перший випадок психозу через Brexit

Укрінформ
У Великій Британії діагностували перший випадок гострого психічного розладу, що спровокований стресом, викликаним результатами референдуму щодо Brexit.

Про це пише British Medical Journal.

"За 3 тижні після того, як були оголошені результати референдуму щодо виходу Британії з Європейського Союзу, психічне здоров'я пацієнта почало швидко погіршуватися, причиною цього стали серйозні побоювання щодо наслідків Brexit", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, спочатку пацієнт став витрачати більше часу на повідомлення про свої тривоги з приводу Brexit у соцмережах. Йому стало важко миритися з політичними подіями, що відбувалися, він став все більше турбуватися з приводу інцидентів расистського характеру. Чоловік також став гірше спати.

Читайте також: Британський уряд оголосив нові пропозиції щодо угоди з Євросоюзом

Пацієнт звернувся до лікаря, який прописав йому антидепресанти та снодійне, однак це лікування не допомогло. У пацієнта з’явилися параноя та ілюзії. Чоловік все більше хвилювався, а коли він почав розкидати вдома речі, його госпіталізували.

Як повідомлялося, голова уряду Великої Британії Борис Джонсон неодноразово заявляв про намір вивести країну з ЄС 31 жовтня “за будь-яких умов”, навіть “без угоди”, що спричинило серйозну політичну кризу в країні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-