Помпео: Ми не будемо вагатися з підвищенням ціни для Росії

Помпео: Ми не будемо вагатися з підвищенням ціни для Росії

Укрінформ
Майкл Помпео заявив, що санкційний тиск на Росію посилюватиметься, якщо вона не припинить зусиль, спрямованих на підрив демократії в США.

Про це голова Держдепу заявив, коментуючи санкції, запроваджені в понеділок мінфіном США проти чотирьох юридичних і сімох фізичних осіб з РФ, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Ми чітко заявили: ми не терпітимемо іноземного втручання в наші вибори", - наголосив держсекретар США.

Він додав, що Вашингтон продовжить тиск на всіх, хто прагне підірвати демократичні процеси в Сполучених Штатах.

Читайте також: Санкції — єдиний дієвий спосіб тиску на зовнішню політику Росії

"Ми не будемо вагатися з підвищенням ціни для Росії через її неприйнятну деструктивну діяльність", - запевнив очільник американської дипломатії.

Помпео назвав останні в часі санкції "попередженням" з американського боку.

"Будь-які суб'єкти, що продовжують мати справи з цими особами, компаніями, літаками чи судном (проти яких введено нові обмеження – ред.), також можуть стати об'єктом подальших санкцій. Уряд США й надалі докладатиме зусиль, аби Пригожин і такі, як він, не змогли знайти ані притулку, ані комфортного місця, допоки вони провадять деструктивну діяльність, що загрожує інтересам США, наших союзників та партнерів", - заявив державний секретар.

Читайте також: Російські сенатори не отримали візи США для поїздки на Генасамблею ООН

Як повідомляв Укрінформ, Мінфін США у понеділок розширив список санкцій, що стосуються, у тому числі, агресії РФ проти України, а також зловмисної діяльності російської "фабрики тролів", яку пов'язують з "кухарем Путіна" Євгеном Пригожиним.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-