Посол про ситуацію з твітом представника ПСР в Анталії: непорозуміння вичерпано

Посол про ситуацію з твітом представника ПСР в Анталії: непорозуміння вичерпано

Укрінформ
Ситуація, яка виникла через твіт голови осередку владної Партії справедливості та розвитку (ПСР) в Анталії Ібрахіма Етхема Таша на адресу мера Анталії з приводу його візиту до Львова, на разі вичерпана.

Про це Надзвичайний та Повноважний Посол України в Туреччині Андрій Сибіга написав у своєму Twitter.

«Щиро вдячний турецьким партнерам за розуміння, швидку реакцію та підтримку. Вибачення прийнято. Ситуацію слід лишити в минулому, не залишаючи слідів для майбутніх подій у взаємовигідних відносинах між Львовом та Анталією, Україною та Туреччиною», - написав Андрій Сибіга.

Агентству Посол повідомив, що ситуацію з’ясовано та непорозуміння вирішене.

«На разі непорозуміння, яке виникло, вичерпано», - резюмував дипломат.

Як відомо, посол України в Турецькій Республіці назвав "диким і обурливим" висловлювання політика з владної партії Туреччини щодо того, що мер Анталії відвідав з візитом Львів після своєї першої поїздки до Москви.

Читайте також: Посол України різко розкритикував твіт представника партії влади Туреччини

Реакцію українського посла викликав твіт, поширений головою осередку Партії справедливості та розвитку в Анталії, в якому він критикує мера міста Мухіттіна Бьоджека (представник опозиції) за його поїздку до Львова. Зокрема, там міститься зауваження, що новообраний мер "після зайняття посади здійснив першу закордонну поїздку до Москви", а потім поїхав до українського Львова, міста де "з 700 тисяч населення 85% складають жінки".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-