У Британії стартувала найбільша роз'яснювальна кампанія

У Британії стартувала найбільша роз'яснювальна кампанія "Готуйся до Brexit"

Укрінформ
У Великій Британії стартувала найбільша публічна інформаційна кампанія для громадян та бізнесу про вихід країни з Євросоюзу.

Про це інформує уряд Сполученого Королівства, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Ми розпочинаємо нашу нову публічну інформаційну кампанію "Готуйся до Brexit", яка проходитиме на телебаченні, у соціальних мережах, білбордах та на інших платформах", - заявили на Даунінг стріт.

За даними проведених урядом досліджень, лише 50% населення свідомі того, що Британія найімовірніше вийде з ЄС 31 жовтня; 42% представників малого та середнього бізнесу не упевнені, що вони готові до Brexit; і лише 31% британців цікавилися інформацією, як підготуватися до виходу.

Наслідки Brexit матимуть безпосередній вплив на британських громадян, які подорожуватимуть до Євросоюзу, а також експортерів до країн ЄС. Відтак вони повинні володіти відповідною інформацією.

У британському уряді запевнили, що дії громадян та бізнесу з підготовки до Brexit будуть чіткими і простими. А сама належна підготовка до виходу є питанням національної важливості та спільної відповідальності.

Читайте також: Напередодні Brexit у Британії побільшало нелегальних мігрантів

Як повідомлялося, прем’єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон рішуче налаштований забезпечити вихід країни з ЄС з 31 жовтня 2019 року, незважаючи на наявність або відсутність чинної угоди про умови Brexit.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-