У Німеччині викрили ще одного медбрата-вбивцю

У Німеччині викрили ще одного медбрата-вбивцю

Укрінформ
Молодий медбрат з німецької землі Саарланд давав пацієнтам ліки, які призводили до їх смерті.
Про випадок повідомляє N-TV.

«Прокуратура Саарбрюккена веде розслідування щодо медпрацівника за підозрою у вбивстві п'яти людей та замаху на вбивство ще двох. Чоловік, очевидно, давав пацієнтам несанкціоновані ліки, щоб потім реанімувати їх», - йдеться у репортажі.

Зазначається, що у кількох померлих пацієнтів клініки Саарланда виявлено препарати, які не були призначені лікарями. Під підозру швидко потрапив 27-річний медбрат, який уже перебуває у в'язниці за шахрайство. Молодий чоловік неодноразово видавав себе за лікаря.

Слідство проти чоловіка було розпочато в червні 2016 року. Вчинені діяння відбувалися в період з березня 2015 року по березень 2016 року. Чоловік працював з січня 2015 року по березень 2016 року в клініці у Велклінген.

Як повідомили в прокуратурі, в ході слідства було ексгумовано та проведено токсикологічне дослідження семи тіл. У шести інших пацієнтів, що вижили, були виявлені препарати, які не були призначені та є потенційно летальними.

Читайте також: Німецькому медбратові дали довічне за 85 убивств

Як раніше повідомляв Укрінформ, у Німеччині 6 червня суд засудив до довічного позбавлення волі колишнього медбрата Нільса Хьогеля за вбивство 85 людей до довічного позбавлення волі. Хьогель вводив пацієнтів за допомогою медикаментів у коматозний стан, а потім намагався реанімувати їх.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-