Міністр культури Естонії відмовився їхати на форум до Санкт-Петербурга

Міністр культури Естонії відмовився їхати на форум до Санкт-Петербурга

Укрінформ
Міністр культури Естонії Тиніс Лукас відхилив пропозицію свого російського колеги відвідати запланований на середину листопада Міжнародний культурний форум у Санкт-Петербурзі, пославшись на зайнятість.

Про це повідомляє портал національного телерадіомовлення ERR.

"На жаль, у цей день міністр культури буде зайнятий виконанням інших обов'язків, і я змушена повідомити, що він не зможе взяти ваше запрошення", - написала організаторам культурного форуму радник відділу зовнішніх зв'язків Міністерства культури Майму Сібрітс.

У запрошенні російського Мінкульту йшлося, що намічений на 14-16 листопада форум стане знаковою подією, оскільки на ньому зберуться діячі культури, фахівці, політики, громадські діячі та представники ділових кіл. Минулого року його відвідало 35 тисяч осіб, а у відкритті Форуму взяв участь президент РФ Володимир Путін.

Читайте також: В естонській столиці 25-річчя виведення російських військ відзначать салютом

Естонська сторона, у свою чергу, зазначає, що 14 листопада міністр Тиніс Лукас візьме участь в організованій Фондом інтеграції міжнародній конференції на тему мови, на яку прибудуть експерти зі США, Великої Британії, Німеччини, Канади та інших країн.

Фото: rus.err.ee

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-