У Північній Македонії переконані, що інтеграція в ЄС і НАТО

У Північній Македонії переконані, що інтеграція в ЄС і НАТО "заманить" інвесторів

Укрінформ
Міністр з європейських справ Республіки Північна Македонія Бужар Османі вважає, що євроатлантична інтеграція країни сприяє притоку іноземних інвестицій і створює особливі, сприятливі умови для економічного розвитку.

Про це він заявив під час зустрічі з міністром інвестицій та економічного розвитку Польщі Єжи Квечинским, повідомляє Novamakedonija.

«У Північній Македонії - євроатлантичне майбутнє, яке створює сприятливі умови для іноземних інвесторів і особливі умови для загального економічного розвитку. Уряд прагне до забезпечення передбачуваною і доступного середовища для іноземних інвестицій», - зазначив Османі.

Він підкреслив, що уряд Північної Македонії надає постійну підтримку економічного зростання і розвитку за допомогою заходів, що стимулюють нові інвестиції в технологічний розвиток та підвищення конкурентоспроможності македонських компаній.

Читайте також: Єврокомісія у травні може запустити процес приєднання Північної Македонії та Албанії

Османі звернув особливу увагу на те, що іноземні інвестори, у тому числі польські, можуть очікувати стабільності інвестиційного клімату, а також всебічної фінансової підтримки з боку уряду.

Міністр висловив вдячність уряду та громадянам Польщі за постійну підтримку Республіки Північна Македонія і її прагнення інтегруватися в європейські та євроатлантичні структури.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-