Трамп вимагає, аби Мюллер припинив

Трамп вимагає, аби Мюллер припинив "полювати на відьом"

Укрінформ
Після того, як стало відомо про намір нового генпрокурора США Вільяма Барра оголосити про кінець розслідування Мюллера, президент Дональд Трамп публічно наполіг на його завершенні, назвавши слідство "полюванням на відьом", яке шкодить країні.

Про це глава Білого дому заявив у п'ятницю в одному з повідомлень на офіційній сторінці в мережі Twitter.

"Полювання на відьом, яке приносить шкоду нашій країні, повинно закінчитися!"- наголосив Трамп.

При цьому президент зауважив, що голова сенатського Комітету з питань розвідки сенатор-республіканець Річард Барр сказав, що не знайшов змови між кампанією Трампа і Росією.

Нинішній глава Білого дому постійно намагається поставити під сумнів розслідування спецпрокурора Роберта Мюллера, яке встановлює факти втручання РФ у останні президентські вибори в США, а також можливу змову кампанії Трампа з росіянами.

Читайте також: Суд у США винесе вирок Манафорту 8 березня

Тим часом, напередодні стало відомо, що генеральний прокурор США Вільям Барр, призначений за поданням Трампа цього місяця, має намір офіційно завершити розслідування Мюллера вже наступного тижня. У цьому зв'язку зараз у США відбуваються політичні дискусії, чи стане доступним для Конгресу й громадськості докладний звіт розслідування Мюллера, і чи не засекретить його ключові моменти новий генпрокурор США.

Фото: Official White House Photo

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-