Речник Ради Європи назвав неприйнятним конфлікт делегатів і журналістів у ПАРЄ

Речник Ради Європи назвав неприйнятним конфлікт делегатів і журналістів у ПАРЄ

Ексклюзив
Укрінформ
Керівник з комунікацій Ради Європи Даніель Холтген вважає неприйнятною ситуацію, яка виникла 24 січня між делегатами Парламентської асамблеї Ради Європи (ПАРЄ), а також українськими і російськими журналістами.

Про це директор з комунікацій РЄ заявив в ексклюзивному коментарі власному кореспонденту Укрінформу у Страсбурзі.

"Це неприйнятна та безпрецедентна ситуація. Такого ще ніколи не було. Усі журналісти отримали нагадування про правила акредитації та поводження у приміщенні Ради Європи", - сказав Холтген, наголосивши, що це не є офіційна позиція саме Ради Європи, а лише його особиста, як директора з комунікацій організації.

Читайте також: Гончаренко подарував Скабєєвій туалетний папір з Путіним: Використайте як кляп

Як повідомлялося, журналістка російського державного телеканалу Ольга Скабєєва 24 січня у кулуарах ПАРЄ поводилася некоректно, провокувала українських делегатів (народних депутатів України) Асамблеї та журналістів, заходила у кадр телеканалів, оголошуючи пропагандистські протиправні заяви Кремля.

ПАРЄ 24 січня ухвалила резолюцію про засудження акту військової агресії РФ проти України у районі Керченської протоки з вимогою визнання 24 захоплених українських військових моряків військовополоненими та їхнього негайного звільнення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-