Гончаренко подарував Скабєєвій туалетний папір з Путіним: Використайте як кляп

Гончаренко подарував Скабєєвій туалетний папір з Путіним: Використайте як кляп

Відео
Укрінформ
У кулуарах ПАРЄ член української делегації Олексій Гончаренко під час інтерв'ю вручив ведучій пропагандистського телеканалу "Россия 1" Ользі Скабєєвій два рулони туалетного паперу із зображенням Володимира Путіна.

Про це повідомляє 5.UA.

Свої дії Гончаренко супроводив словами: "Папір знадобиться, тому що ви запаскудили голови мільйонам росіян, або можете використати це як кляп".

Коментуючи ухвалення резолюції ПАРЄ з вимогою ПАРЄ негайного звільнення всіх незаконно затриманих українських моряків, депутат заявив: "Вони (військовополонені) герої, ці випробування їм під силу, і вони повернуться додому".

Відповідаючи на провокативні запитання російських "журналістів", Гончаренко сказав, що після звільнення українських військовополонених ще "обов'язково сфотографується біля Путіна, який буде сидіти в Гаазькому трибуналі".

Читайте також: Проросійське лобі хоче зменшити кількість українців у двох комітетах ПАРЄ

Під кінець розмови політик зазначив, що "ви як приїдете, тут повний провал", говорячи про невдалі провокації пропагандистів РФ.

Як відомо, на жовтневій сесії ПАРЄ Олексій Гончаренко виступав у гумових рукавичках, заявивши, що співпраця з росіянами шкідлива для здоров'я.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-