NY Times порахувала, скільки разів Трамп контактував із РФ під час останніх виборів

NY Times порахувала, скільки разів Трамп контактував із РФ під час останніх виборів

Укрінформ
Дональд Трамп, члени родини, помічники й наближені особи мали понад 100 відомих контактів з росіянами, в тому числі представниками Кремля, під час виборів у 2016 році та перехідного періоду (до інавгурації президента).

Про це повідомляє New York Times.

"Під час президентської кампанії 2016 року та перехідного періоду Дональд Трамп та щонайменше 17 посадовців і радників кампанії мали контакти з росіянами, а також сайтом WikiLeaks чи їхніми посередниками", - зауважується в публікації.

Крім того, ще як мінімум десять інших посадовців були обізнані про цю взаємодію, але самі не брали участі в ній.

Серед прізвищ називаються сам Дональд Трамп, його старший син Дональд, зять Джаред Кушнер, особистий адвокат Майкл Коен, глава кампанії Пол Манафорт, Майкл Флінн, помічники різного рівня – Роджер Стоун і Георгій Пападопулос.

Читайте також: У Трампа відхрестилися від зв'язків з арештованим Стоуном

Видання зауважує, що ця інформація підтверджується, в тому числі, документами, поданими до Конгресу, а також судовими записами та звинуваченнями, озвученими в контексті "російського" розслідування Роберта Мюллера.

При цьому, під контактами розуміється персональні зустрічі, телефонні розмови, текстові повідомлення, електронне листування, а також меседжі в мережі Twitter.

Читайте також: Трамп знову критикує екс-адвоката, який хотів свідчити проти нього в Конгресі

Сам президент Трамп та представники його кампанії неодноразово заперечували свої контакти з росіянами під час виборчої кампанії 2016 року та до інавгурації президента.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-