Трамп знову критикує екс-адвоката, який хотів свідчити проти нього в Конгресі

Трамп знову критикує екс-адвоката, який хотів свідчити проти нього в Конгресі

Укрінформ
Глава Білого дому Дональд Трамп знову виступив із критикою екс-адвоката Майкла Коена, який був готовий свідчити перед Конгресом про справи Трампа з росіянами, однак відмовився через залякування з боку президента.

Черговий допис президент розмістив на власній сторінці в мережі Twitter.

"Як цікаво, що поганий адвокат Майкл Коен, який, на жаль, не свідчитиме перед Конгресом, наймає адвоката нечесної Гілларі Клінтон – Джи, щоб представляти його інтереси, як це сталося?" – обурився глава Білого дому.

У цьому зв'язку Трамп також згадав, як Гілларі Клінтон свідчила у ФБР у так званій справі листів Клінтон з часів її перебування на посаді держсекретаря США, та вкотре висловив невдоволення, що слідчі так і не знайшли в цьому підстав для кримінального переслідування.

Це не перша спроба Трампа відвести увагу від розслідування ФБР щодо його потенційних зв'язків із росіянами, коли він згадує про закриту справу Клінтон та критикує інших осіб, які свідчать проти його інтересів. Трамп неодноразово звинувачував Коена в брехні, в тому числі з метою зменшення терміну ув'язнення.

Читайте також: Трамп надіслав листа Пелосі з вимогою дозволити йому виступ у Конгресі

Минулого місяця президент Трамп під час інтерв'ю телеканалу Fox News, коли стало відомо про намір Коена свідчити в Конгресі, натякнув, що у того є "багатий" тесть та дружина, проти яких можна було би також відкрити розслідування. Коен та його адвокати розцінили це як реальну загрозу з боку президента.

Як повідомляв Укрінформ, через це Майкл Коен відклав свої свідчення на запланованих слуханнях у Конгресі США, які мали відбутися на початку наступного місяця.

Фото: Official White House Photo

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-