У Трампа відхрестилися від зв'язків з арештованим Стоуном

У Трампа відхрестилися від зв'язків з арештованим Стоуном

Укрінформ
Речниця Білого дому Сара Сандерс заявила, що звинувачення, висунуті проти екс-радника Дональда Трампа, Роджера Стоуна, ніяк не пов'язані з президентом і Білим домом.

Таку заяву вона зробила в п'ятницю, повідомив телеканал CNN, коли в неї запитали про першу реакцію на арешт колишнього помічника Трампа.

"Моя перша реакція є простою: це не має нічого спільного з президентом і, звичайно, нічого спільного з Білим домом", - заявила речниця.

Вона підкреслила, що арешт Стоуна ніяк не зможе вплинути на команду президента. Водночас, вона відмовилася відповідати на численні запитання журналістів про те, чи намагався Трамп контактувати зі Стоуном щодо Wikileaks.

Читайте також: У США затримали екс-радника Трампа у "російській справі" - CNN

Як повідомляв Укрінформ, у п'ятницю вранці ФБР затримала екс-радника Дональда Трампа Роджера Стоуна за обвинуваченнями, висунутими спецпрокурором Робертом Мюллером і журі присяжних. Стоуну закидають перешкоджання виконанню обов'язків, надання неправдивих свідчень та вплив на свідків.

Слідство також пов'язує Роджера Стоуна з контактами із сайтом WikiLeaks, який під час виборчої кампанії випустив вкрадену росіянами чутливу конфіденційну інформацію про Гілларі Клінтон.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-