Британцям пропонують

Британцям пропонують "панічні набори" на випадок "жорсткого" Brexit

Укрінформ
В Об’єднаному Королівстві створили спеціальний сайт для закупки через інтернет населенням усього необхідного, щоби пережити можливий вихід країни з ЄС без угоди.

Про це повідомляє Bloomberg.

«Відтепер користувачі спеціально розробленого сайту brexitprepping.com можуть вибрати власний рівень «тривожності» з приводу Brexit від «незначної стурбованості» до «паніки», після чого даний сервіс формує замовлення, щоб створити запас їжі й напоїв на термін від 1 тижня до 3 місяців – залежно від рівня схвильованості тієї чи іншої особи», - йдеться в повідомленні.

Такий тижневий продуктовий набір коштуватиме близько 143 доларів, місячний – 595 доларів, а тримісячний – понад 1,8 тис. доларів.

У замовлення для користувачів, які обрали рівень тривожності «паніка», входить запас алкоголю – 31 пляшка віскі, горілки, вина й абсенту.

Автори цього сайту підкреслюють, що не пов’язані жодним чином із кампаніями за чи проти Brexit і що не рекламують ніяку торгову мережу, а лише хочуть зробити процес на випадок неврегульованого виходу Великої Британії з ЄС менш нервовим та простішим.

Читайте також: Brexit у Давосі назвали тривожним сигналом для ЄС

Як відомо, 21 січня прем'єр-міністр Великої Британії Тереза Мей представила у британському парламенті План «Б» щодо виходу країни з Європейського Союзу після того, як за тиждень до цього парламент відхилив її угоду з ЄС. Офіційною ж датою виходу Лондона з ЄС є 29 березня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-