Держдеп пояснив, чому скасували зустріч Помпео з

Держдеп пояснив, чому скасували зустріч Помпео з "правою рукою" Кім Чен Ина

Укрінформ
Запланована на четвер зустріч глави Держдепартаменту США Майка Помпео з високопоставленим представником Північної Кореї Кім Йон Чхолем, якого називають "правою рукою" лідер КНДР, перенесена виключно через зміни графіків.

Таке роз'яснення озвучив у середу заступник речника Держдепартаменту США Роберт Палладіно, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Графіки змінюються. За фактом, графіки змінюються завжди. Інколи ми оголошуємо про це публічно, в деколи графіки змінюються без публічних повідомлень. У цьому випадку ми маємо справу виключно з питанням графіків", - підкреслив офіційний представник Держдепу.

Читайте також: Помпео відклав зустріч з "правою рукою" Кім Чен Ина

Він заперечив, що зустріч скасована через політичні мотиви, ще раз наголосивши, що причина саме в часі. Водночас, Палладіно не став деталізувати ситуацію. 

Нагадаємо, державний секретар Майк Помпео запланував зустріч з віце-головою Трудової партії КНДР Кім Йон Чхолем 8 листопада в Нью-Йорку. Сторони мали обговорити виконання домовленостей Сінгапурського саміту, а також узгодити другий саміт президента США й лідера КНДР. У середу Держдепартамент повідомив, що зустріч переноситься на невизначений термін.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-