За два тижні до смерті журналіста Хашоггі випадково зняли на відео

За два тижні до смерті журналіста Хашоггі випадково зняли на відео

Укрінформ
17 вересня, за 15 днів до смерті саудівського журналіста Джамаль Хашоггі випадково зняли на відео у відомому стамбульському ресторані.

Про це повідомляє Hurriyet.

«Відео було зняте 17 вересня, коли відомий м’ясний ресторан Нусрета Гюнера в Стамбулі відвідав тренер футбольної команди «Бешікташ» Лоріс Каріус. На задньому плані у відео потрапив Хашоггі», - повідомило видання.

Читайте також: Наречена Хашоггі вважає саудівську владу відповідальною за його смерть

На відео не видно, чи перебуває Хашоггі в ресторані сам, чи з кимось.

Як відомо, вчора турецька прокуратура повідомила, що саудівського журналіста Джамаля Хашоггі задушили, щойно він зайшов у приміщення консульства Саудівської Аравії.

Як повідомляв Укрінформ, журналіст зник 2 жовтня після того, як зайшов у консульство Саудівської Аравії у Стамбулі.

Читайте також: ЗМІ: Хашоггі планував розкрити подробиці застосування хімзброї Саудівською Аравією

Згодом слідчі встановили, що журналіста було вбито, а його тіло розчленоване й вивезене з дипвідомства. 23 жовтня ЗМІ з посиланням на заяву глави турецької партії "Ватан" Дога Перинчека повідомили, що фрагменти тіла Хашоггі знайшли у колодязі на території генконсульства Саудівської Аравії в Стамбулі.

У ЗМІ також потрапила інформація про те, що Хашоггі мав намір розкрити інформацію про використання Саудівською Аравією хімзброї в Ємені, а Велика Британія знала про заплановану змову проти журналіста за кілька тижнів до вбивства.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-