Росгвардія захищатиметься від натовпу

Росгвардія захищатиметься від натовпу "стеной Калашникова"

Укрінформ
До кінця року російський концерн "Калашников" поставить Росгвардії до десяти комплексів "Стена" для захисту від агресивно налаштованих громадян.

Про це повідомив "Інтерфакс" із посиланням на представника концерну.

"Швидше за все, вже цього року (комплекс "Стена" - ред.) почне надходити до підрозділів ЗМОП (Росгвардія)", - сказав представник "Калашникова".

За його словами, цього року Росгвардія отримає до десяти таких комплексів, які відгороджують "агресивний натовп" від співробітників ЗМОП і дають можливість "зменшити напруження". Він відзначив, що "Стена" випробовувалася у московському ЗМОПі, де її піддавали різним діям - кидали, палили, атакували.

"За результатами цих випробувань розроблена друга версія, з неї прибрано водомет - він виявився зайвим через зайвий травматизм", - сказав представник концерну.

Читайте також: Глава Росгвардії обіцяє зробити з Навального "соковиту відбивну"

Як повідомлялося, 19 липня Держдума Росії у першому читанні ухвалила законопроект про підвищення пенсійного віку в Росії. Його можуть підвищити з 55 до 60 років для жінок і з 60 до 65 років для чоловіків. Після цього в країні почалися масові акції протесту. Найбільша акція проти підвищення пенсійного віку відбулася 9 вересня в 33 містах Росії, під час її було затримано більш як 1000 осіб. Після цього в Москві і Петербурзі були ще оголошені безстрокові акції протесту, учасників яких також затримувала поліція.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-