Глава Росгвардії обіцяє зробити з Навального

Глава Росгвардії обіцяє зробити з Навального "соковиту відбивну"

Укрінформ
Віктор Золотов, глава Росгвардії, у відповідь на публікації Фонду боротьби з корупцією про порушення при закупівлях відомством продуктів для співробітників викликав Олексія Навального на "поєдинок", пообіцявши зробити з нього "соковиту відбивну".

Золотов сказав це в ролику на YouTube.

У відеозверненні Золотов назвав Навального "виробом з американської пробірки", а його заяви - "образливими, наклепницькими роздумами", які "в офіцерському середовищі не прийнято просто так прощати". Віктор Золотов при цьому наполягає, що його відомство бореться з дійсно виявленими в ньому випадками корупції спільно з іншими російськими силовими структурами.

Сам Навальный зараз перебуває під арештом - у кінці серпня він отримав 30 діб за акцію, проведену ще взимку. Опозиціонер наразі не прокоментував заяву Золотова.

Раніше в Росгвардії назвали "сфальсифікованими і провокаційними" дані з розслідування ФБК. Його автори, за твердженням відомства, при порівнянні цін на овочі по держконтрактах, укладених в грудні 2017 року і в червні 2018 року, не врахували чинник сезонності закупівель.

В розслідуванні ФБК говорилося, що продукти для бійців Росгвардії закуповуються за  завищеними цінами, а кінцевими бенефіціарами афери можуть бути або "прем'єр-міністр Медведєв, або люди з його найближчого оточення".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-