Росіяни привезли

Росіяни привезли "Новічок" до Солсбері у флаконі від парфумів Nina Ricci - ЗМІ

Укрінформ
Двоє росіян, яких Велика Британія підозрює в отруєнні екс-офіцера ГРУ Сергія Скрипаля та його доньки Юлії у Солсбері, перевозили нервово-паралітичну речовину "Новічок" у флаконі з-під парфумів.

Про це повідомляє The Sun.

"Двоє російських шпигунів, яких підозрюють в отруєнні Сергія та Юлії Скрипаль, замаскували смертельну (речовину - ред.) "Новічок" у флаконі з-під парфумів Nina Ricci", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляє The Sun, нині поліція вважає, що нервово-паралітична речовина була перевезена до Великої Британії з Росії у пляшці зі спеціальним пристроєм для нанесення отрути.

Читайте також: Британія назвала імена росіян, підозрюваних в отруєнні Скрипалів

Цю пляшку пізніше зі сміттєвого баку в Еймсбері підняв Чарлі Роулі і подарував своїй подрузі Дон Стерджесс, яка загинула після контакту з "Новічком" 30 червня.

Раніше прокуратура Великої Британії ідентифікувала росіян Олександра Петрова та Руслана Боширова як підозрюваних у спробі замаху на життя Сергія і Юлії Скрипалів у Солсбері.

Як повідомляв Укрінформ, 5 березня колишній російський розвідник Сергій Скрипаль і його дочка Юлія були знайдені непритомними в Солсбері і потрапили до лікарні з отруєнням невідомою речовиною. Речовину ідентифікували як нервовий реагент "Новічок" російського походження.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-