Родичі жертв MH17 провели мовчазний протест під посольством РФ у Гаазі

Родичі жертв MH17 провели мовчазний протест під посольством РФ у Гаазі

Фото
Укрінформ
Родичі жертв рейсу MH17, збитого в липні 2014 року, провели мовчазний протест перед посольством Росії у Гаазі, виставивши на газоні 298 порожніх стільців.

Про це повідомляє ВВС. 

«Родичі жертв пасажирського літака Malaysia Airlines, збитого у липні 2014 року, провели мовчазний протест перед посольством Росії у Гаазі», - говориться у повідомленні.

На газоні біля посольства були розміщені білі стільці з червоними трояндами на кожному. Вони символізують собою 298 загиблих на борту літака Boeing-777.

Читайте також: MH17: Bellingcat зловив Міноборони РФ на брехні про терміни експлуатації "Буків"

Фото: EPA

Як відомо, малазійський Boeing-777, здійснюючий рейс MH17 з Амстердама в Куала-Лумпур, був збитий бойовиками на Донбасі 17 липня 2014 року. На борту лайнера були 283 пасажири і 15 членів екіпажа, всі вони загинули.

24 травня Міжнародна спільна слідча група повідомила, що літак був збитий зенітно-ракетним комплексом «Бук», який належить 53-й зенітно-ракетній бригаді ППО російських ЗС  у Курську.

25 травня Австралія й Нідерланди офіційно звинуватили Росію у відповідальності за знищення МН17, а 1 червня палата представників парламенту Нідерландів одноголосно підтримала це рішення.

Росія спростовує звинувачення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-