Трюдо та Макрон поговорять про гендерну рівність та зміни клімату

Трюдо та Макрон поговорять про гендерну рівність та зміни клімату

Укрінформ
Під час візиту до Канади президента Франції Еммануеля Макрона, що пройде 6-9 червня, йтиметься про покращення гендерної рівності у світі, просування миру та підвищення глобальної безпеки.

Про це заявили у офісі прем'єр-міністра Канади, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Двоє лідерів обговорять, як обидві країни можуть співпрацювати у подальшому просуванні гендерної рівності, боротьбі зі змінами клімату, зміцненні миру й безпеки, а також створенні економічного зростання, вигідного усім», - заявили у Трюдо, зазначивши, що саме ці теми будуть головними під час саміту глав країн G7 цього року.

Читайте також: Канада виділить на допомогу рохінджа $300 млн

Окремо також будуть обговорені можливості, які створює Всеосяжна угода про економіку та торгівлю між Канадою та ЄС.

«Під час візиту президент Макрон зустрінеться із прем'єр-міністром Трюдо для обміну поглядами стосовно ще більш тісної співпраці у глобальних питаннях, у тому числі посилення багатосторонніх організацій, пропагування прогресивної торгівлі, а також захисту спільної демократичної спадщини», - додали у офісі глави уряду Канади.

Читайте також: У Франції депутати обговорять законопроект щодо боротьби з сексуальним насильством

Нагадаємо: 8-9 червня у місті Ла-Мальбе у Канаді відбудеться саміт Великої сімки, участь у якому візьмуть очільники США, Канади, Італії, Німеччини, Японії, Франції, Великобританії та ЄС.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-