Мінфін США до жовтня продовжив термін для розірвання бізнесу з GAS Group

Мінфін США до жовтня продовжив термін для розірвання бізнесу з GAS Group

Укрінформ
Офіс з питань контролю за іноземними активами (OFAC) Міністерства фінансів США продовжив до 23 жовтня цього року термін, який надавався інвесторам для припинення бізнес-операцій з російською компанією GAS Group.

Про це йдеться в офіційній ліцензії OFAC під номером 15, оприлюдненій на офіційному сайті в вівторок, передає Укрінформ.

У документі, зокрема, сказано, що термін для припинення операцій, контрактів чи інших угод, включаючи імпорт товарів, послуг або технологій за участю компанії GAS Group у Сполучені Штати, продовжується до 23 жовтня 2018 року. Це також поширюється на компанії та підприємства, які належать GAS Group щонайменше на 50%.

Читайте також: США розширили санкції проти "Хезболли"

Раніше обмеження були встановлені до 7 травня, а потім до 6 червня цього року.

Водночас зазначається, що всі рахунки, пов'язані з цією компанією, які вже були заблокованими станом на 22 травня, залишаються закритими.

Ліцензія OFAC також не дозволяє відчуження або передачу боргу, капіталу чи інших активів у інтересах вказаних юридичних осіб, а також бізнес-операції з особами, які перебувають під обмеженнями.

Читайте також: США ввели санкції проти іранських високопосадовців

У документах також зазначається, що рестрикції вводяться у зв'язку з санкціями, запровадженими проти Росії через її агресію проти України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-