Російська справа: Трамп зустрінеться із заступником генпрокурора і главою ФБР

Російська справа: Трамп зустрінеться із заступником генпрокурора і главою ФБР

Укрінформ
Президент США Дональд Трамп має намір особисто зустрітися з заступником генпрокурора і директором ФБР для обговорення його останніх занепокоєнь щодо можливого спостереження за президентською кампанією два роки тому.

Про це повідомило в понеділок центральне американське видання The Hill.

"Президент Трамп у понеділок ввечері зустрінеться з заступником генерального прокурора Родом Розенстайном та директором ФБР Крістофером Реєм після серйозної суперечки (глави Білого дому – ред.) із федеральним правоохоронним органом щодо російського розслідування", - зазначає видання.

Читайте також: Російська справа: Трамп змусив Мін’юст перевірити дії ФБР під час виборів

Планується, що в зустрічі також візьме участь директор Національної розвідки США Ден Коатс.

У Білому домі назвали заплановану зустріч "рутинною". Очікується, що після розмови буде визначено, чи стане президент Трамп надалі наполягати на розслідуванні дій ФБР й Міністерства юстиції у зв'язку з його зауваженнями щодо стеження за президентською кампанією два роки тому.

Читайте також: Трамп вимагає офіційної інформації, чи слідкувало ФБР за його кампанією

Як повідомляв Укрінформ, у неділю глава Білого дому виступив з вимогою, щоб Мін'юст розібрався з повідомленнями про те, що за часів попереднього президента могло бути видане розпорядження про втручання ФБР чи інших правоохоронних структур у виборчу кампанію Трампа.

Президент написав про це у Twitter після того, як у ЗМІ з'явилася інформація, що екс-працівник ЦРУ Стефан Хелпер міг бути інформатором ФБР, коли працював на кампанію Трампа.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-