Російські військові провели муштру для суворовців Придністров'я

Російські військові провели муштру для суворовців Придністров'я

Укрінформ
Російські військові у Придністровському регіоні Республіки Молдова (ОГРВ) провели навчально-тренувальний збір для учнів Тираспольського Суворовського військового училища.

Про це повідомили в прес-службі Західного військового округу Міністерства оборони РФ, повідомляє власний кореспондент Укрінформу в Молдові.

Згідно з оприлюдненою інформацією, в навчально-тренувальному зборі, який пройшов на навчально-матеріальній базі військового містечка ОГРВ, взяло участь 180 суворовців.

Раніше офіційний Кишинів неодноразово заявляв про неприпустимість участі російських військовослужбовців у військових навчаннях на території Придністровського регіону.

Влітку 2017 року Молдова офіційно звернулася в ООН з проханням включити до порядку денного Генеральної асамблеї питання про повне виведення російських військ і озброєнь з території Придністров'я. За попередніми даними, в ООН це питання планується обговорити в червні цього року.

Читайте також: Придністровське врегулювання: США закликають виконати три пункти

Як повідомлялося, на території невизнаного Придністров'я розквартирована Оперативна група російських військ (близько 1400 осіб), а на військових складах села Колбасна Рибницького району зберігаються більше ніж 20 тисяч тонн боєприпасів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-