Порошенко і Клімкін висловили співчуття у зв'язку із загибеллю людей у Торонто

Порошенко і Клімкін висловили співчуття у зв'язку із загибеллю людей у Торонто

Укрінформ
Президент Петро Порошенко висловив співчуття у зв’язку зі смертельним наїздом на пішоходів у канадському місті Торонто.

Про це він написав у Twitter.

"Я був глибоко шокований новиною про жахливу атаку в Торонто, яка забрала невинні життя. Наші співчуття та молитви направлені до тих, кого торкнулася ця трагедія. Український народ заявляє про свою солідарність канадським друзям в цей момент скорботи", - зазначив Порошенко.

У свою чергу міністр закордонних справ Павло Клімкін також запевнив, що українці завжди будуть поруч із канадським народом, побажав одужання постраждалим і висловив співчуття родинам загиблих.

"З великим сумом сприйняв трагічну звістку з Торонто. Висловлюю глибокі співчуття рідним та близьким загиблих. Бажаю якнайшвидшого одужання постраждалим. Українці зажди стоятимуть пліч-о-пліч з дружнім канадським народом”, - підкреслив Клімкін у Twitter

Читайте також: Смертельна ДТП в Торонто: Трюдо обіцяє посилити безпеку на дорогах

Як повідомлялося, в Торонто у понеділок орендований вантажний фургон виїхав на тротуар у північній частині міста та збив людей. Загинули 10 людей, ще 15 постраждали. Поліція майже одразу виявила автомобіль та затримала його водія, який втік з місця події. Ним виявився 25-річний місцевий житель вірменського походження. Наразі триває розслідування, офіційної інформації про те, чи був наїзд навмисним, поки що немає.

За даними посла України в Канаді Андрія Шевченка, українців немає серед постраждалих під час трагедії в Торонто.

Фото: CNN

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-