Смертельна ДТП в Торонто: Трюдо обіцяє посилити безпеку на дорогах

Смертельна ДТП в Торонто: Трюдо обіцяє посилити безпеку на дорогах

Укрінформ
Усі правоохоронні служби Канади наполегливо працюватимуть, аби гарантувати канадцям безпеку.

Про це заявив прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо у своєму зверненні з приводу жахливого ДТП у Торонто, яке забрало життя 10 осіб.

"Ми уважно стежимо за ситуацією й продовжимо працювати із нашими правоохоронними партнерами по всій країні, аби гарантувати безпеку усім канадцям", - сказав Трюдо.

Він наголосив, що "ми всі повинні почуватися в безпеці, прогулюючись нашими містами".

Трюдо також висловив співчуття постраждалим і подякував рятувальникам. "Я вдячний працівникам рятувальних служб, які прибули на місце події і діяли у цій неймовірно складній ситуації мужньо та професійно. Вони без зволікань йшли на ризик і їхні зусилля, безсумнівно, врятували життя й запобігли подальшим травмам", - зазначив глава уряду Канади.

Однак жодних деталей стосовно ходу розслідування інциденту він не навів.

Читайте також: Українців немає серед постраждалих у Торонто - посол

Як повідомлялося, у понеділок по обіді орендований вантажний фургон виїхав на тротуар у північній частині Торонто та збив людей. Усього постраждали 25 осіб, з яких загинули 10. Решта людей перебувають у  госпіталях Торонто із травмами різної тяжкості. Поліція майже одразу виявила автомобіль та затримала його водія, який втік з місця події. Ним виявився 25-річний місцевий мешканець вірменського походження. Наразі триває розслідування, офіційної інформації про те, чи був наїзд навмисним поки немає.

Фото: CNN

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-