Українців немає серед постраждалих у Торонто - посол

Українців немає серед постраждалих у Торонто - посол

Укрінформ
Громадян України немає серед постраждалих під час трагедії в канадському місті Торонто, де у понеділок вдень за місцевим часом фургон наїхав на юрбу.

Про це Радіо Свобода повідомив посол України в Канаді Андрій Шевченко.

Консульські співробітники зв‘язувалися із місцевою поліцією, за попередніми даними, ніхто із загиблих чи постраждалих не має українського громадянства, але інформація ще уточнюватиметься. 

Канадські силовики обіцяють у разі, якщо отримають інформацію про постраждалих іноземців, терміново повідомляти про це посольству відповідної країни в Оттаві.

Наразі весь район, де сталася трагедія, і досі перекритий поліцією, на перехрестях – вантажівки із піском, на місці злочину працює пересувна кримінологічна лабораторія. 

Читайте також: У Торонто арештували водія, який здійснив наїзд на пішоходів

Поруч жителі сусідніх будинків виставили просто на тротуарі свічки та папір, на якому люди різними мовами пишуть співчуття.

Як повідомляв Укрінформ, у понеділок  e Торонто фургон в'їхав у натовп. За останніми даними, у результаті ДТП загинули дев'ятеро людей, ще 16 зазнали травми різного ступеня тяжкості. Поліція заарещтувала водія фургону.

Фото: CNN

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-