ЗМІ: «Роснефть» збирає дані щодо явки співробітників на виборах РФ

ЗМІ: «Роснефть» збирає дані щодо явки співробітників на виборах РФ

Укрінформ
Російська державна нафтогазова компанія «Роснефть» збирає інформацію про майбутню явку своїх співробітників на виборах президента 18 березня.

Про це повідомляє телеканал «Дождь» з посиланням на три джерела у компанії.

За словами одного зі співробітників московського «Роснефті», ще 2 березня керівництво компанії зібрало всіх начальників управлінь.

«Їм сказали зібрати з усіх підлеглих інформацію: хто на якій ділянці буде голосувати 18 березня і з якою кількістю родичів прийде на вибори», - розповів співрозмовник «Дождя».

Читайте також: Фріз: Україна закликала не визнавати результати «виборів» у Криму

Він додав, що керівники управлінь збирають з підлеглих цю інформацію в письмовому вигляді: його та його колег попросили заповнити бланк в своєму відділі, щоб передати його керівництву.

Інші двоє співрозмовників у корпорації підтвердили такі дані.

За словами одного з них, відділ кадрів однієї з дочірніх компаній розіслав інформаційну розсилку з рекомендацією співробітникам проголосувати на виборах 18 березня і нагадуванням про можливість прикріпитися до виборчих дільниць за допомогою сервісу «держпослуги».

Читайте також: Роскомнагляд вчинив переполох через напис "Проти Путіна"

Нагадаємо: у Росії офіційно призначили вибори президента на день анексії Криму. У них мають намір взяти участь чинний президент РФ Володимир Путін, кандидат від КПРФ Павло Грудінін, лідер ЛДПР Володимир Жириновський, засновник «Яблука» Григорій Явлінський, журналістка Ксенія Собчак.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-