Росія постачає зброю недружнім режимам у Західній півкулі – Тіллерсон

Росія постачає зброю недружнім режимам у Західній півкулі – Тіллерсон

Укрінформ
Держсекретар США Рекс Тіллерсон дорікнув Росії, що вона постачає зброю та військову техніку країнам у Західній півкулі, підтримуючи таким чином режими, які сповідують ворожу політику для демократичних цінностей.

Про це він заявив під час виступу в Університеті Техасу в місті Остін, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Наростаюча присутність Росії в регіоні (Західної півкулі – ред.) викликає тривогу, оскільки РФ продовжує продавати зброю та військову техніку недружнім режимам, які не поділяють або не поважають демократичних цінностей", - навів слова глави американської дипломатії Державний департамент США.

Тіллерсон таким чином поставив політику Росії в регіоні в один ряд з викликами, що стоять перед країнами американських континентів, головним чином, у Латинській Америці.

Читайте також: Тіллерсон звинуватив Росію у причетності до хіматак у Сирії

Він підкреслив, що Захід мусить бути обережним з такими країнами як РФ та їхньою політикою, спрямованою на підрив цінностей демократії. "Наш регіон має старанно захищатися від віддалених держав, які не відображають (у своїх підходах – ред.) основних цінностей, що поділяються країнами цього регіону", - наголосив державний секретар США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-