Washington Auto Show: що приготував 2018 рік

Washington Auto Show: що приготував 2018 рік

Фоторепортаж
Укрінформ
Що приготував 2018 рік для сучасного автопрому, які нові технології стоять на черзі у списку найбільших автовиробників, і які взагалі тенденції автомобільної моди слід чекати ближчим часом?

Відповіді на ці запитання можна знайти на автовиставці Washington Auto Show – 2018, яка проходить цими днями в американській столиці, передає власний кореспондент Укрінформу.

Мальчик в 3D автоcимуляторе от компании Ford
Мальчик в 3D автоcимуляторе от компании Ford

Перше, що вражає – це розмах експозицій. Виставка розмістилася одразу на трьох поверхах. На першому представлені американській виробники (Chevrolet, Buick, GMC, Ford, Dodge, інші бренди, серед яких чомусь і американський підрозділ Toyota).

Toyota Fine-Comfort Ride

На нижньому, більшому за площею, поверсі виставлені основні зарубіжні бренди, утому числі німецькі Audi, Porsche, VW, британські Jaguar та Land Rover, японські Subaru, Honda, Mazda, а також багато інших брендів, у тому числі Infinity, Acura, Volvo, Hyundai, Genesis, Mini. На верхньому поверсі, під самим дахом розмістилися марки дорожчого сегменту типу Bentley, Lamborghini, Aston Martin, Ferrari.

Honda Accord

Одним із нововведень на виставці стали динамічні стенди, виставлені компаніями Land Rover та Jaguar. Тобто, це майданчики зі штучними пагорбами та перешкодами, де новинки та рестайлінгові версії авто демонстрували можливості подолання перешкод під критичними кутами, а також роботи систем стабілізації й безпеки. Для дітей цікавими були 3D - симулятори, виставлені, зокрема, компаніями Ford і Hyundai. Вони виглядали як кабіни болідів з широчезними екранами, що могли крутитися й динамічно нахилятися в залежності від проходження поворотів.

Bentley

Було багато цікавого й для дорослих. Компанія Toyota, наприклад, представила нові триколесні концепти, а також модель автомобіля, що їздить на воді. Volkswagen зробив акцент на технологіях безпеки водіння. BMW виставив гібридні моделі седанів, а ще багато рестайлінгу від прокачаної серії "М". Компанія Honda показала новий Accord 2018 року. Audi продемонструвала Q5 та Q7 2018 року.

Toyota I-Road

Washington Auto Show – 2018 цього року зробила акцент на безпечних, технологічних та екологічних авто. Загалом, на шоу представлено понад 600 моделей, які можна подивитися ще кілька наступних днів – виставка працюватиме до 4 лютого.

У столиці США відкрилася автовиставка The Washington 2018 Auto Show/ Фото Ярослава Долгопола

Фото: Ярослав Довгопол

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-