НАТО допоможе Молдові протистояти інформаційній війні

НАТО допоможе Молдові протистояти інформаційній війні

Укрінформ
Одним із завдань відкритого в 2017 році в Кишиневі Офісу НАТО стане надання Молдові допомоги у протидії інформаційній війні.

Про це в інтерв'ю радіостанції "Вільна Європа" заявив заступник помічника Генерального секретаря НАТО Джеймі Ши.

«Інформаційна війна, маніпулювання громадською думкою, медійна дезінформація викликають особливу стурбованість Північноатлантичного альянсу. Дуже складно протистояти фальшивим новинам і тим, хто ці новини «виробляє» і поширює. Сформована ситуація призвела до інформаційної війни, яка породжує невизначеність у суспільстві. Ми намагаємося бути добре підготовленими і протистояти цим викликам, а також надати необхідну допомогу країнам-членам Альянсу, а також нашим партнерам», - зазначив Ши.

Читайте також: У молдавському уряді наголошують: Україна - стратегічний партнер

За його словами, відкриття в Кишиневі Офісу НАТО і розгорнута в Молдові Програма «Наука заради миру і безпеки» - найбільший проект Альянсу, в рамках якого НАТО допомагає своїм партнерам протистояти складним викликам сучасного світу.

«На жаль, ми живемо в дуже нестабільному світі, і ми повинні протистояти викликам, тому ми маємо потребу в Північноатлантичному альянсі, заснованому на солідарності та спільних інтересах», - підсумував він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-