Франція та Німеччина розробляють зміни до фінансового законодавства ЄС

Франція та Німеччина розробляють зміни до фінансового законодавства ЄС

Укрінформ
Франція та Німеччина беруться за практичне втілення реформи єврозони, зокрема внесення змін до фінансового законодавства, а також узгодження податкових норм для держав ЄС. 

Про це заявив міністр економіки та фінансів Франції Бруно Ле Мер після переговорів із німецьким колегою Петером Альтмаєром в Парижі, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Наш найважливіший пріоритет – це завершення роботи над банківським союзом, союзом ринків капіталу та узгодження податкового законодавства з Німеччиною... Наша мета - досягти остаточної спільної позиції в терміни з березня по червень", - заявив Ле Мер.

За його словами, Франція також готова розглядати питання про невиконання позик, адже це питання викликає особливу стурбованість з боку італійських банків.

Більш детально питання реформування єврозони буде обговорюватися вже у понеділок за робочим обідом міністрів економіки Франції, ФРН, Італії та Іспанії.

Читайте також: Кількість шукачів притулку у Німеччині зменшилася до 187 тисяч осіб

Як відомо, Франція виступає ініціатором реформування ЄС, за яким у Союзі має бути створено посаду міністра фінансів єврозони, спільний бюджет та багатомільярдний резерв для країн єврозони. Відповідну ініціативу у вересні минулого року оприлюднив президент Франції Емануель Макрон.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-