Глава МЗС Румунії: Країни Причорномор'я для Росії - полігон гібридних воєн

Глава МЗС Румунії: Країни Причорномор'я для Росії - полігон гібридних воєн

Укрінформ
Міністр закордонних справ Румунії Теодор Мєлєшкану вважає, що держави Чорноморського регіону є для Росії випробувальним полігоном для проведення гібридних воєн, кібернетичних атак і пропагандистських кампаній.

Про це голова зовнішньополітичного відомства заявив у Бухаресті під час публічних дебатів «Виклики безпеки в зоні Чорного моря», організованих американським Інститутом Хадсона, передає власний кореспондент Укрінформу.

«Держави Чорноморського регіону і громадянські суспільства цих країн є для Росії випробувальним полігоном для проведення гібридних воєн і кібернетичних атак, а також пропагандистських кампаній для поширення фейкових новин у безпосередній близькості від кордонів НАТО», - заявив Мєлєшкану.

Читайте також: Санкції проти Росії виявилися "бляклими" - глава МЗС Австрії

За його словами, країни цього регіону повинні зміцнювати свої стратегічні взаємовідносини, інвестиційні можливості і стимулювати поглиблення економічного співробітництва.

Мєлєшкану підкреслив також, що зусилля держав Чорноморського басейну мають бути спрямовані на те, щоб перетворити цей регіон із зони конфронтації в зону стабільності і безпеки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-